SOCANT! Strivita pe trecerea de pietoni de o betoniera!

Ultima actualizare: 13-10-2012 09:18

UPDATE: Un sofer care n-a mai avut rabdare sa astepte 20 de secunde la o trecere din Iasi are pe constiinta o femeie. A strivit-o sub rotile betonierei sale, desi pietonii erau cei care aveau verde in acele momente.

 

Camerele de supraveghere au filmat cum barbatul de la volan nu franeaza absolut deloc.

Pe soferul betonierei chiar nu l-au interesat pietonii, care treceau pe verde. Desi masinile de pe sensul celalalt au oprit, el si-a vazut linistit de drum. Pe zebra a calcat la un moment dat o femeie de 57 de ani, pe care barbatul de la inaltimea cabinei nu a vazut-o. Disperata, a vazut cum colosul se apropie tot mai mult de ea. A ridicat ingrozita mana, incercand sa se faca vazuta. In clipa urmatoare era sub roti.

Soferul a oprit abia dupa ce a trecut peste trupul femeii, la tipetele trecatorilor. Desi grav ranita, victima a incercat sa iasa de sub vehicul. In cele din urma, un echipaj SMURD a reusit cu greu sa o puna pe targa.

Din pacate, femeia s-a stins. Era vaduva, nu avea copii si poate tocmai de aceea luase in plasament doi baieti cu usoare dizabilitati. Cei care locuiesc in zona intersectiei spun ca este al doilea accident mortal din ultimele sase luni.

Barbatul este acum acuzat de omor din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO