Socant. Aflati in puscarie pentru doua crime, au recunoscut-o pe a treia

Ultima actualizare: 18-06-2012 21:05

Doi tineri, condamnati pentru ca au ucis in chinuri doi batrani ca sa le fure averea, se dovedesc vinovati pentru cel putin inca o crima. In celula, cei doi au spus in fata colegilor ca au decapitat si un barbat.

Politistii din Constanta au scotocit aproape 12 ore in locul indicat de puscariasi. Intr-o fantana parasita, la aproape 8 metri sub pamant, au gasit ce cautau.

Gasirea cadavrului a durat o jumatate de zi pentru ca anchetatorii au folosit un excavator ca sa ajunga la oseminte. Fantana in care au aruncat cadavrul decapitat fusese acoperita cu pamant de criminali ca sa-si ascunda urmele. Din spusele autorilor, barbatul ar fi fost paznic la vila unui austriac din comuna Corbu si a fost dat disparut anul trecut.

A treia victima a tinerilor de 19 si 25 de ani ar fi ramas poate multa vreme nestiuta daca ceo doi nu s-ar fi laudat colegilor de celula. Erau ultimii veniti in carcera si ca sa nu devina "slugile" celor mai vechi au vrut sa le demonstreze cat sunt de "duri".

Cei doi tineri au ajuns la inchisoare dupa ce au omorat doi pensionari din Corbu. Stiau ca fiul lor, avocat in Constanta, le trimitea bani si i-au atacat. Cumplit este ca n-au avut ce sa fure. Batranii pastrau banii in banca.

Criminalii condamnati la 19, respectiv 30 de ani inchisoare pentru uciderea batranilor, pot primi acum inchisoare pe viata. In plus, anchetatorii se tem ca mai au o victima pe constiinta. Alte cautari sunt in toi.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO