Asasinat cu sange rece sau sinucidere perfecta? Politistii cauta raspuns

Ultima actualizare: 16-10-2012 12:04

Un barbat de 53 de ani din Caras Severin a fost gasit impuscat in frunte cu mainile incrucisate si pistolul pus pe piept.

Un localnic Liubcova a fost la un pas de infarct cand a gasit cadavrul in curtea lui.

Omul s-a jurat ca nu se cunostea cu victima si nici nu intelege cum de a ajuns tocmai pe proprietatea lui, mai ales ca a stat toata ziua prin curte si n-a observat nimic suspect.

Enigma s-a adancit si mai tare cand politistii au vazut ca barbatul nu avea la el niciun act. In cele din urma o familie dintr-o localitate invecinata i-a anuntat disparitia.

Semnele de intrebare raman insa. Pozitia in care a fost gasit cadavrul si pistolul pus peste maini indica mai mult ca sigur o crima. Cu atat mai mult cu cat fiul mortului spune ca tatal lui nu avea revolver si nici nu ar fi stiut sa umble cu unul.

Pe de alta parte potrivit cercetarilor cel care a tras a facut-o de sus in jos, ca si cum victima ar fi stat in genunchi si astfel a primit un glont in cap de la asasin. In plus, pistolul avea seria stearsa. Asadar, prea multe coincidente ca sa fie sinucidere, spun specialistii.

Cu toate acestea, un apropiat al familiei spune ca l-ar fi auzit pe om ca ar vrea sa-si ia zilele. Anchetatorii vor face teste balistice si analize suplimentare, ca sa fie siguri daca el a apasat sau nu pe tragaci.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO