Si someri, si cu banii luati. Au patit-o 50 de oameni din Mures

Ultima actualizare: 05-05-2012 11:16

Oamenii au fost inselati cu cate 250 de lei fiecare. Nimeni nu a venit sa ii preia de la locul stabilit, o parcare din Sovata, pentru a pleca spre destinatie. Dupa ore de asteptare in frig, oamenii s-au dus la politie.

Cu totii au crezut cu disperare in afisele lipite pe stalpi in mai multe sate din imprejurimi prin care li se promiteau salarii intre 1500-2000 de euro, o adevarata mana cereasca pentru ei.

Li s-a cerut doar sa plateasca taxa pentru transport. I-au dat banii unui individ, plus o copie xerox dupa cartea de identitate si doua poze tip buletin. Urmatorul pas era plecarea spre Germania, care fireste nu s-a mai intamplat.

Bietii oameni nici nu stiau prea multe despre ce fel de munca urmau sa faca acolo. Se gandeau doar ca vor putea castiga un ban pentru familiile lor si s-au aruncat cu ochii inchisi spre oferta.

Oamenii urmau sa plece miercuri seara. Autocarul insa nu a venit la locul de intalnire, iar individul care le-a luat banii nici nu mai raspundea la telefon.

Oamenii legii au aflat rapid ca cel care le-a luat banii este un tanar din Harghita si l-au condus la sectie. Suspectul si-a petrecut noaptea in sectia de politie, iar joi continua audierea lui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO