Si cel de-al doilea traficant urmarit joi prin Brasov a ajuns in arest!

01-08-2009 00:00

Final previzibil la Brasov, unde toata politia a fost in alerta. Joi, un traficant de droguri le-a scapat luptatorilor din trupele speciale, desi acestia au tras dupa el cu pistoalele.

 

Orele care s-au scurs de atunci l-au facut probabil mai intelept, astfel incat individul a preferat sa se predea de bunavoie. Partenerul sau de afaceri e deja in celula.

Cu masina politiei pe urmele lor, suspectii au gonit joi prin centrul Brasovului, fara sa dea vreun semn ca i-ar interesa altceva decat propria piele. Doar o minune a facut ca oamenii aflati intamplator pe o trecere de pietoni sa scape intregi. Un tanar a facut un salt, iar o bunica si-a smuls nepotelul din fata autoturismului in care se aflau traficantii.

In scurt timp, masina a oprit intr-o parcare din cartierul Racadau. O camera de supraveghere i-au suprins pe cei doi suspecti cum coboara din autoturism si ii scot placutele de inmatriculare.

Apoi, cel de la volan pleaca pe jos destul de linistit. Partenerul sau, un tanar din Vaslui, a rupt-o insa la fuga si tocmai asta le-a atras atentia politistilor din zona, care au pornit in urmarirea lui si l-au prins la marginea padurii.

Dupa ce a fost cautat timp de doua zile si celalalt s-a predat sambata. Masina pe care a condus-o nebuneste nu era a lui. Cei doi au incercat sa ii vanda 600 de grame de hasis unui politist sub acoperire. Cand si-au dat seama ca alti agenti se pregatesc sa ii aresteze, a inceput toata nebunia.

Sambata, in jurul orei 14.30, suspectul s-a prezentat la politie impreuna cu un avocat. El a fost retinut pentru 24 de ore si a fost audiat de procurorii parchetului din Brasov. Duminica, el va fi prezentat in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva. Procurorii il vor acuza de trafic de droguri, dar si de conducere fara permis. A riscat totusi sa se urce la volan, pentru ca stia bine orasul, nu de alta dar amicul lui este din Vaslui.


VIDEO PROTVPLUS.RO