Si-a ucis sotul cu ciocanul. Pretinde ca Dumnezeu a indemnat-o

Dată publicare: 08-07-2010 00:00
Dată actualizare: 13-10-2012 05:46


Ganduri tulburi au impins o femeie de 46 de ani din judetul Iasi sa isi omoare sotul cu cruzime. L-a atacat cu un ciocan si a povestit apoi ca insusi Dumnezeu i-a spus sa ia mai multe vieti.

Oamenii din localitatea Moreni sunt ingroziti de fapta femeii. Stiau de ani de zile ca are probleme psihice, dar nu credeau ca este in stare de crima. Femeia le spunea ca este trimisa de Dumnezeu pe pamant ca sa ucida cinci persoane pentru a se mantui.

Boala ei s-a declansat, se pare, in urma cu 20 de ani, cand femeia a cazut dintr-o caruta si s-a lovit puternic la cap. De atunci umbla imbracata numai in negru si vorbeste incoerent. A ajuns si la Psihiatrie, unde i s-a pus diagnosticul de psihoza mistica. Medicii, insa au considerat ca nu trebuie sa ramana internata.

Oamenii spun ca femeia tinea o lista cu mai multe nume, persoane despre care spunea ca trebuie sa moara. Primul pe lista era sotul ei.

Femeia de 46 ani a fost initial retinuta de politisti si apoi internata la Psihiatrie pentru o expertiza. In urma, au ramas patru copii minori care vor fi crescuti acum de rude.

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO