Si-a omorat prietena de numai 18 ani, dupa care s-a spanzurat!

25-01-2009 00:00

UPDATE: Un cuplu s-a destramat in cel mai tragic mod cu putinta, pentru ca familiile celor doi n-au acceptat niciodata relatia. El era mai mare ca fata cu 19 ani si de aici au pornit toate problemele.


Obosit, dupa cate se pare, de certuri, barbatul si-a omorat partenera si s-a sinucis. Singurul indiciu pe care anchetatorii il au este un bilet tulburator, lasat de barbat, care scoate la iveala drama pe care cei doi o traiau: "Adio mama, sper ca acum esti bucuroasa, ai scapat de noi".

Toatele indiciile pe care le-au adunat pana acum ii duc pe politisti pe o singura pista: intre cei doi a avut loc o cearta. 

Cel mai probabil el a cedat si a lovit-o pe fata, inca nu se stie cu ce, dupa care a strangulat-o. Petele de sange duc pana in pod, locul unde a fost gasit trupul fetei de 18 ani. A vrut sa o ascunda, spun anchetatorii, dupa care s-a speriat si a hotarat sa isi ia viata. 

Rezultatele necropsiei ii vor ajuta sa stabileasca exact cum s-a intamplat totul. Rudele fetei spun ca vor merge sa ii ia trupul si o vor inmormanta acasa, la Salonta.

Tags: crime, sinucideri,


VIDEO PROTVPLUS.RO