Si-a luat viata pentru ca nu a mai putut plati ratele la banca!


Ultimul update: Luni 16 Aprilie 2012 03:18
Data publicarii: Joi 05 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Datoriile l-au adus in pragul disperarii pe un barbat de 37 de ani din Timis, care s-a sinucis macinat de gandul ca nu avea cu ce sa isi mai achite ratele la banca, spun apropiatii.

Nu avea de platit mai mult de 200 de lei pe luna, insa omul nu mai castiga aproape niciun ban in ultima perioada. Barbatul locuia doar cu mama lui in satul Paru, la zece kilometri de Lugoj.

In urma cu o jumatate de an luase imprumut de la banca sa isi cumpere cateva aparate electrocasnice. Ar fi trebuit sa plateasca cate 180 de lei in fiecare luna timp de doi ani. In ultima vreme insa, nu mai avea aproape niciun ban. Lucra in constructii, iar patronul sau nu mai avea lucrari din cauza anotimpului rece.

Doar mama lui stia de supararea barbatului si a incercat sa il linisteasca de mai multe ori, spunandu-i ca va plati si ea o parte din bani. Se pare ca toate au fost in zadar: coplesit de greutati, barbatul a ales sa isi puna capat zilelor.

Mama barbatului nu are acum nici macar cu ce sa il inmormanteze. Induiosati de drama familiei, satenii vor pune mana de la mana ca sa adune bani de inmormantare si poate chiar sa o ajute pe femeie cu plata ratelor.

Gest disperat! Si-a luat viata pentru ca a fost concediat
Un broker britanic s-a sinucis dupa ce a prevazut recesiunea economica
Saracia l-a impins sa-si ia zilele!
VIDEO PROTVPLUS.RO