Si-a gasit sfarsitul in ultima zi a anului intr-un accident sinistru

Ultima actualizare: 09-10-2012 05:37

Ultima zi din 2010 a fost din nefericire si ultima zi din viata unui tanar sofer din Dolj, pierit intr-un accident sinistru.

Masina sa, echipata tot cu cauciucuri de vara, desi drumurile sunt extrem de periculoase, a zburat de pe sosea, a lovit un copac si s-a rupt pur si simplu in doua.

Cum joi noaptea a fost ceata, de abia spre dimineata un sofer a zarit bucatile de caroserie si trupul plin de rani, si a sunat la 112. Nu mai era insa nimic de facut.

Politistii si un echipaj de la descarcerare au ajuns imediat la fata locului, insa au avut practic mainile legate. Anchetatorii au stabilit ca accidentul se produsese cu ore in urma.

Tanarul era mecanic auto si a plecat de la serviciu joi seara, pe la ora 20:00. Vineri ar fi trebuit sa ajunga in comuna Dranic, pentru un Revelion langa rude si prieteni.

Prietenii sai spun ca era pasionat de masini, insa conducea extrem de prudent.

Politistii spun ca tanarul nu a avut nici cea mai mica sansa de supravietuire. Chiar daca accidentul ar fi fost observat de cineva, tot nu ar mai fi putut fi salvat. Masina distrusa complet a zburat zece metri pe camp.

Tanarul era un familist convins si isi dorea foarte mult ca anul viitor sa devina tata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO