S-a pus "da" pe demisia lui Florea Geica

30-10-2008 00:00

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a aprobat demisia directorului general al Autoritatii Aeronautice Civile Romane, Florea Geica.

El a fost revocat din functie pe 23 octombrie, la cererea premierului Calin Popescu Tariceanu, in urma scandalului mediatic privind veniturile exagerate ale unor bugetari.

Salariul lui Geica de la AACR se ridica la suma de 570 milioane lei vechi, iar pensia este de 300 milioane lei vechi. La cateva zile dupa ce s-a aflat de acesta pensie, seful Autoritatii Aeronautice a pilotat un avion Tarom cu care a iesit de pe pista in timpul aterizarii de la Istanbul. Geica a fost puternic criticat de sindicatele din Autoritatea Aeronautica inca din primavara.

Florea Geica a intrat in atentia presei dupa accidentul aviatic petrecut la Istanbul, cand avionul pe care il pilota a iesit de pe pista.

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a aprobat azi demisia directorului general al Autoritatii Aeronautice Civile Romane Florea Geica. Demisia lui Geica a fost ceruta de premierul TariceanuVIDEO PROTVPLUS.RO