Regina sprancenelor, Anastasia Soare, inselata cu 120.000 euro de un avocat

Dată publicare: 09-03-2011 18:18
Dată actualizare: 22-10-2012 18:34


Anastasia Soare, cea supranumita de vedetele Americii "regina sprancenelor", este tare incruntata. Esteticiana le cere procurorilor de la Bucuresti sa puna mana pe o avocata care ar fi inselat-o cu 120.000 de euro.

Banii ar fi trebuit sa fie un avans pentru cele 12 spatii in care Anastasia Soare ar fi vrut sa isi deschida centre de frumusete in Romania. Suspecta i-a cerut suma si i-a promis ca ii va gasi locurile, alese pe spranceana, de pe listele de licitatii. Vorbe frumoase si atat.

Anastasia Soare se chinuie de doi ani sa isi recupereze suma stransa peste Ocean, insa pana acum a decis sa tina procesul secret. Nici macar plangerea facuta la Parchet nu a ajutat-o prea mult: avocata reclamata abia i-a dat inapoi aproximativ 30.000 de euro.

"Va solicit sa efectuati toate demersurile legale pentru tragerea la raspundere penala a faptuitoarei Iulia Irina Teodorescu, urmand ca aceasta sa fie obligata la restituirea sumei de 76.285 de euro", se arata in plangerea Anastasiei Soare.

Avocata - care refuza sa comenteze acuzatiile ce i se aduc de la Los Angeles - a fost reclamata si la Baroul Bucuresti, insa nu i s-a intamplat nimic. Procurorii Parchetului Curtii de Apel sunt gata sa o trimita in judecata intr-un alt dosar in care este acuzata de inselaciune imobiliara cu un prejudiciu estimat la 100.000 de euro.

Oricum, cazurile avocatilor cu dosare penale sunt tot mai numeroase. Numai saptamana trecuta, Curtea de Apel a arestat preventiv patru aparatori implicati in afaceri duboase.

De exemplu, niste avocati au fost incatusati pentru ca ar fi deturnat 20 de milioane de euro din conturile societatii Electrica. Un altul a ajuns in arest dupa ce ar fi incercat sa puna o vorba buna la ANAF pentru un om de afaceri. Iar al patrulea a incercat sa musamalizeze rezultatele alcoolemiei pentru un sofer acuzat ca a ucis doi oameni.

Cu exceptia fostului avocat al clanului Camatarilor, inchis pentru 13 ani, restul continua sa profeseze, pentru ca Baroul nu vrea inca sa ii suspende.


VIDEO PROTVPLUS.RO