Povestea unei iubiri otravite! Voia sa-si omoare sotia cu mercur!

Ultima actualizare: 08-10-2012 01:16
Cafea

Povestea de iubire s-a transformat intr-un dosar cum numai in carti si filme au vazut pana acum criminalistii din Botosani.

Acestia au fost alertati de medicii de la Spitalul judetean ca au intr-un salon o pacienta in stare grava, intoxicata cu mercur chiar de catre sotul ei.

Si acum are cosmaruri pe patul de spital femeia in varsta de 37 de ani. Au trecut-o fiorii mortii, isi aminteste ea, cand si-a dat seama ca sotul ii pusese ceva in cafea si cand l-a auzit spunand cu gura lui ca a otravit-o. A baut ceasca din cateva inghituri, fara sa se uite in ea, desi a simtit ca bautura are un gust bizar.

A simtit instantaneu cum i se face din ce in ce mai rau. Parca prin vis a auzit vocea sotului care-i zicea ca voia s-o omoare drept pedeapsa pentru o presupusa infidelitate.

Atunci si-a explicat femeia si de unde erau cioburile pe care le tot gasea prin casa de la o vreme. Medicii spun ca in corpul ei s-a acumulat o cantitate destul de mare de mercur, luata probabil din termometre. Efectele sunt teribile si nu se simt pe moment, ci apar cam dupa o luna, afirma specialistii.

Nu mai era mult pana cand dozele mici, dar repetate, de mercur, si-ar fi facut efectul in cazul pacientei. Barbatul, cu patru ani mai in varsta decat sotia, n-a mai asteptat sa-l ia politia la intrebari. Un vecin l-a gasit fara suflare.

Ramasi fara tata, cei doi copii ai familiei, de 14 si 16 ani, spera sa-si vada cat mai curand mama acasa, teafara, dupa ce a trecut prin incercarea vietii ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO