Politistul bagat in coma de un interlop are nevoie de ajutor ca sa traiasca

Ultima actualizare: 18-06-2012 01:14
Oprea Constantin Codrut

Tanarul de 24 de ani este intr-o clinica de langa Viena, unde medicii austrieci au facut eforturi mari pentru a reusi recuperarea sa. Din pacate, rudele spun ca are nevoie de bani pentru a putea continua tratamentul, asa ca fac un apel la noi toti.

Agentul de politie Oprea Constantin Codrut a fost lovit cu o sticla in cap, in data de 4 septembrie 2010, de Danezu - un interlop cunoscut in toata tara.

Atunci, politistul din Targoviste a fost adus la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala in coma profunda, diagnosticul dat de medici fiind: "Traumatism cranio-cerebral grav. Dilacerare cerebrala semnificativa, multiple hemoragii cerebrale. Edem cerebral important."

Pentru ca in Romania nu erau prea multe sanse pentru recuperarea pacientului, medicii au luat decizia sa-l transfere pe Codrut la clinica de recuperare neuromotorie Hochegg din localitatea austriaca Grimmenstein, unde a fost internat pe 16 noiembrie.

Medicii de acolo l-au scos din starea de coma, fara ca, din pacate, sa reuseasca si recuperarea sa integrala, acesta aflandu-se, in prezent, intr-o stare vegetativa.

Acum totul depinde de niste operatii care sunt foarte scumpe. Astfel, familia face un apel la solidaritate: orice suma, cat de modesta, va fi extrem de importanta –pentru a implini visul tuturor celor care isi doresc, mai presus de orice, ca fiul, prietenul, colegul lor – Constantin Codrut Oprea, sa redevina cel pe care il stiau.

Codrut are nevoie de 11.000 de euro pana pe 31 decembrie!

Contul deschis de familie este urmatorul:

RO17 BPOS 1600 0513 131 RON01, la Bancpost, Sucursala Dambovita, pe numele Oprea Nicolae-Angel.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO