Pipera da in clocot! Rudele lui Gigi Becali nu-si mai gasesc pacea

03-04-2009 00:00

Cei din familia omului de afaceri considera ca fost arestat la comanda, pentru ca ar fi deranjat cu declaratiile pe care le-a facut, nu de putine ori belicoase. Si cei mai multi dintre vecini sunt in tabara omului de afaceri. Este adevarat, nu toti.
 


Cand spui Becali in Pipera, primul impuls este sa te gandesti la Gigi Becali. Insa numele acesta inseamna mult mai mult. Mii de oameni sunt legati de familie prin relatii de rudenie, alianta sau afaceri. Asa ca e usor de inteles de ce toata lumea este in fierbere, insa nu din aceleasi motive.

Bugy Bar, o carciumioara cu acces restrans, este barul milionarilor din cartier. Este si locul in care Gigi Becali a stat fata-n fata cu cei trei barbati care i-au furat masina si pe care, spun procurorii, bodyguarzii lui i-au sechestrat si lovit. Vineri s-au strans la Bugy inteleptii comunitatii aromane.

Pe strada toata lumea vorbeste numai despre soarta lui Gigi Becali. Desi vecinii sunt in general de partea miliardarului, unii sunt convinsi ca a primit ce merita.

Esti interesat de acest subiect? Citeste si:

Destinul lui Gigi Becali, scris in stele! Ramane sau nu dupa gratii?
Victor Becali: "I-am adus lui Gigi mancare, haine si carti de citit!"
Dovada RAPIRII care a dus la arestarea lui Gigi Becali! Vezi VIDEO!!!
Astazi politia s-a autosesizat in cazul furtului masinii lui Gigi Becali
Nea Gigi, la racoare. Lumea sportului comenteaza

Tags: gigi becali,


VIDEO PROTVPLUS.RO