Pericol de explozie in Floreasca! O masina a distrus un contor de gaze

13-05-2010 00:00

A fost mare pericol de explozie miercuri seara, pe Calea Floreasca din Capitala. Un sofer imprudent a pierdut controlul volanului, iar masina sa a zburat de pe strada si a spulberat contorul de gaze din gardul unei case.

Localnicii spun ca, in jurul orei 22:00, un zgomot puternic i-a scos din case. Si-au dat seama ca tocmai s-a produs un accident, insa nu se asteptau sa gaseasca o masina in zidul unei locuinte.

Oamenii au sesizat pericolul cand au vazut ca automobilul a spulberat cutia in care se afla contorul de gaze si au alertat imediat autoritatile. In scurt timp, pompierii si politistii au venit si au izolat zona. Si-a facut aparitia, de asemenea si o echipa de la compania de gaze.

Accidentul a provocat indignarea celor care locuiesc in apropiere. Oamenii se plang ca, in fiecare seara, Calea Floreasca se transforma intr-o adevarata pista pentru curse de viteza.

Soferul implicat in accident a scapat cu rani usoare si a refuzat sa mearga la spital. El trebuie sa suporte insa plata pagubelor produse.


VIDEO PROTVPLUS.RO