O cursa nebuneasca a curmat violent o poveste de dragoste

Ultima actualizare: 26-09-2012 07:45

Patima nebuna pentru viteza a curmat violent o poveste de dragoste si doua vieti, ale unor liceeni de clasa a-12-a din Dragasani, care au murit zdrobiti dupa ce masina in care se aflau s-a infipt intr-un copac.


Baiatul, spun martorii, s-ar fi luat la intrecere cu soferul unei limuzine si s-a pierdut la un moment dat. Teribil este ca vara trecuta, pe aceeasi sosea, indragostitii au mai avut un accident. Cu toate ca atunci au scapat la limita, nu au invatat nimic din experienta.

Alexandru avea doar 19 ani, iar Loredana era cu un an mai mica. Erau in ultimul an de liceu si se pregateau pentru bacalaureat. De un an de zile traiau o poveste frumoasa de iubire, spun prietenii lor.

Tot prietenii celor doi liceeni indragostiti povestesc ca, pe acelasi drum, moartea i-a mai incercat si acum un an. Atunci insa au avut noroc si au scapat intregi dintr-un alt accident violent.

Azi noapte, insa, Loredana si Alexandru n-au mai avut nicio sansa. Cutremurati de sfarsitul lor tragic, prietenii le-au dedicat un film pe care l-au postat pe internet.

Martorii spun ca azi-noapte, liceanul ar vrut sa ii demonstreze unui alt sofer ca masina lui este mai puternica. S-a oprit insa intr-un pom. Bucati din autoturismul distrus s-au rispit la zeci de metri distanta. Acul vitezometrului a ramas blocat la 130 de km la ora.

Cei doi indragostiti vor fi inmormantati in acelasi cimitir, dar nu impreuna.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO