Noi metode de evacuare imobil: i-au ferecat in casa, doar, doar vor ceda


Ultimul update: Duminica 29 Aprilie 2012 22:38
Data publicarii: Marti 16 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Descoperire tulburatoare la Constanta, unde trei varstnici, mama, tatal si fiica lor, sustin ca sunt inchisi asemneni unor animale intr-o cusca.

Ion Mandrila are 90 de ani. Sotia sa 86, iar fiica 60. Sotii Mandrila stau in acest apartament de 40 de ani. Locuinta care pana in 1989 a apartinut statului are 3 camere si este situata in centrul orasului Constanta. Dupa Revolutie, noul proprietar,  un grup de firme, le-a prelungit contractul de inchiriere pana in 2006. Apoi pensionarii au aflat ca trebuie sa plateasca in loc de 300 de lei lunar, 1000.

De aici au inceput neintelegerile si astfel a intrat in scena un alt individ care a sub-inchiriat casa. Ca sa ii convinga pe batrani sa plece, ar fi recurs la masuri extreme: au instalat la usa grilaje, camera de supraveghere si chiar paznici, ca sa ii intimideze.

Pentru ca nu au gasit o cale pasnica de intelegere, ambele tabere au cerut ajutor, insa politia nu are cum sa intervina.

Instanta va avea probabil ultimul cuvant. Contactati telefonic, atat proprietarul, cat si chiriasul au refuzat sa comenteze acuzatiile aduse.

Tags: abuz,

Bancile, amendate cu 700.000 de euro pentru dobanzi mari si clauze abuzive
VIDEO PROTVPLUS.RO