Certificatul de cetatenie "romanesc" pentru Nicu Covaci: plin de greseli!

Ultima actualizare: 26-04-2012 23:23
Nicu Covaci

Autoritatile de la Bucuresti sunt de tot rasul si au facut o incurcatura penibila tocmai in cazul lui Nicu Covaci, solistul trupei "Phoenix".

Daca saptamana trecuta artistul se bucura ca dupa 34 de ani si-a recapatat cetatenia romana, acum i s-a transmis ca totul a fost o greseala. In afara numelui si fotografiei, restul datelor din dosar nu sunt ale lui.

Nicu Covaci s-a intors deja in Spania, acolo unde locuieste de ani de zile. Era atat de mandru de cetatenie ca nici nu s-a uitat atent prin acte. O prietena insa a rasfoit dosarul si a observat ca liderul formatiei Phoenix intinerise, pe hartie, cu 14 ani. Si asta nu este singura eroare.

Nicu Covaci a depus pe 11 martie juramantul prin care a obtinut cetatenia alaturi de alte 286 de persoane.

In euforia momentului, Covaci a facut certificatul sul si s-a bucurat alaturi de cei care au venit sa-l sustina. Atunci Ministrul Justitiei, Cataln Predoiu, l-a felicitat personal.

Acum, surse din Ministerul Justitiei spun ca la mijloc ar fi o confuzie grosolana. Si ca datele din certificat apartin altei persoane cu acelasi nume care si-a depus actele pentru cetatenie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO