Minora rapita si obligata sa se prostitueze. Printre clienti: Eugen Preda

Ultima actualizare: 12-08-2012 12:37

Doi dintre apropiatii lui Eugen Preda, liderul unei grupari din lumea interlopa a Capitalei, sunt acuzati ca au vandut ca pe o marfa o copila de numai 14 ani.

Printre clientii fetei s-a numarat si Eugen Preda, aflat in celula pentru furtul armelor dintr-o unitate militara de la Ciorogarla. Politistii de la trafic de persoane au reusit sa obtina arestarea preventiva a celor doi suspecti.

Copila avea 14 ani cand a fost luata de pe strada, imediat ce a iesit de la ore. Unul dintre cei banuiti ca au rapit-o se numeste Marian Scarlat, un apropiat al lui Eugen Preda, arestat deja in cazul furtului de armament de la Ciorogarla.

"A asteptat-o in fata scolii, a impins-o intr-o masina, a pacalit-o, i-a spus ca o iubeste, o cunoaste de mai mult timp, ar vrea sa se casatoreasca cu ea. Dupa o scurta perioada de timp, prin violenta, a obligat-o sa intretina raporturi sexuale", a declarat un ofiter de politie din Ilfov.

"Mi-a spus ca nu mai are bani pentru a ma intretine si ar fi bine sa intretin raporturi sexuale contra cost cu un individ, iar eu de frica am acceptat. Am fost invatata sa spun ca am 18 ani, dar daca am sa spun cuiva ce s-a intamplat o sa ma caute si o sa ma omoare", a marturisit victima.

Politistii de la Crima Organizata Ilfov spun ca fata ar fi avut aproximativ 100 de clienti. Era vanduta pe sume intre 20 si 50 de lei. In urma investigatiilor, ofiterii au aflat ca unul dintre clientii fideli era Eugen Preda. Odata cercetarile finalizate, politistii au trecut la actiune.

Cei doi barbati banuiti c-au rapit-o pe fata si au fortat-o sa se prostitueze sunt in arest. Intre timp, politistii incearca sa identifice si alte tinere care au fost exploatate de traficanti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO