Masina lui Becali ar fi fost furata de Stan

04-04-2009 00:00

Gigi Becali

Unul dintre complicii la agresarea celor trei presupusi hoti ai masinii lui Gigi Becali afirma ca David Constantin Stan ar fi fost autorul sustragerii Mercedesului, care, potrivit unui martor sub acoperire, era pornit atunci cand a fost luat.


Nicolae Dumitrascu - cunoscut in randul hotilor de masini - este cel care a fost sunat de Gigi Becali pentru a afla cine i-a luat autoturismul Mercedes in data de 25 ianuarie.

Dumitrascu vorbeste - in declaratia data la instanta Judecatoriei sectorului 1 si consemnata de magistrati - ca, in seara de 26 ianuarie, s-a intalnit cu Daniel Irimia, zis Dan Piticu, ulterior deplasandu-se cinci persoane cu Jeepul Toyota. Irimia a fost cel care i-a indicat lui Dumitrascu faptul ca cel care i-a luat masina lui Becali este Stan.

Dumitrascu declara ca Irimia l-ar fi sunat pe Stan si i-ar fi spus ca a primit banii ceruti de la Becali pentru rascumpararea autoturismului, dupa care "hotii" ar fi venit la un loc de intalnire in zona stadionului Dinamo, intr-o masina Mercedes, in care se aflau patru persoane. Insa Mercedesul nu a oprit, astfel ca a inceput urmarirea sa, apoi s-a produs coliziunea. Din Mercedes au sarit doua persoane, care au fost urmarite de Nicolae Dumitrascu si Catalin Zmarandescu si trei garzi de corp ale lui Becali, care s-au aflat in Toyota.

Citeste mai multe despre furtul masinii lui Gigi Becali pe www.mediafax.ro!

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO