La un pas de moarte, dupa ce a incercat sa-si provoace un avort, cu otet!

Ultima actualizare: 28-10-2012 23:55

Gest disperat si necugetat al unei tinere din judetul Iasi. Pentru ca abia are cu ce sa-si creasca cei patru copii, femeia de 31 de ani, insarcinata in luna a patra, a ales sa-si provoace singura un avort, ingrozita ca e din nou insarcinata.

 

La scurt timp i s-a facut rau si a ajuns la spitalul de urgente, in stare grava.

Sotul femeii a chemat ambulanta cand a gasit-o prabusita in casa. Tanara nu se mai putea misca si abia mai respira. Langa ea era o sticla cu otet.

Medicii au reusit sa o stabilizeze si spun ca a avut mare noroc, pentru ca a fost gasita la timp. Pe de alta parte, specialistii nu pot spune deocamdata ca pericolul a trecut si pentru bebelusul pe care il poarta in pantece. Este nevoie de investigatii suplimentare, pentru a stabili daca fatul a avut de suferit.

Medicii sunt ingroziti de aceste cazuri in care mamele incearca sa-si provoace avorturi, prin metode auzite din batrani, fara sa se gandeasca la fapul ca in felul acesta nu scapa de o problema, ci isi pot crea multe altele.

De pe patul de spital, femeia spune o poveste cutremuratoare. Are deja patru copii de crescut , iar cel mai mic n-are nici 2 ani. N-ar fi avut cum sa se descurce cu o gura in plus la masa, spune ea.

Tanara povesteste ca s-a plans unor vecine ca nu are bani sa mearga la medic, iar acestea au sfatuit-o sa foloseasca metode babesti, ca sa avorteze.

Femeia va mai ramane in spital o perioada, pana cand medicii vor fi siguri ca pericolul a trecut cu totul. In tot acest timp va primi si consiliere din partea unui psiholog.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO