La prefectura Botosani, criza financiara scoate din uz liftul!

27-03-2009 00:00

E timpul sa facem si noi putina ecomonie, ca doar sunt vremuri grele. Asta li s-a transmis functionarilor din prefectura Botosani.

Ca sa reduca din cheltuieli, seful le-a facut o surprinza: vrea sa-i oblige sa urce si sa coboare pe scari. Ascensorul consuma prea multa energie electrica, asa ca mai bine facem putina miscare, ca nu strica nimanui.

Doamnele sunt invatate sa care greutati pe scari, oricum nu le lasa nimeni sa urce presurile in lift. Mai greu o sa fie pentru cei care plimba dosare. Cam greu 5 etaje, zi de de zi.

De altfel, exista cateva persoane care bombanesc fara fereala, in timp ce fac sport in sila.

Pentru ca decizia prefectului a starnit proteste mai mult sau mai putin pe fata, s-a decis ca pana la urma, ascensorul sa fie folosit numai dupa un program strict, adica dimineata de la 7.00 la 9.00 si dupa amiaza de la 13.00 la 17.00.

Desi cativa sefi se declara suprinsi, insa prefectul da asigurari ca totul va fi bine, odata demarat programul "sport- miscare-sanatate".

Prefectul de Botosani asteapta si factura de la curent, ca sa vada daca a luat sau nu o decizie buna, pentru ca oricum si-a atras furia angajatilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO