L-a accidentat pe trecerea de pietoni. Ca bonus, l-a luat si la bataie!

Dată publicare: 10-12-2010 00:00
Dată actualizare: 30-10-2012 07:18


Cosmar pentru in tanar din Iasi. N-a fost de ajuns ca un individ l-a izbit pe trecere. Acesta a mai fost si batut de soferul care l-a accidentat. Intamplarea s-a petrecut chiar sub ochii mamei victimei.

Femeia isi astepta joi seara fiul acasa peste drum de trecerea de pietoni. A vazut cu groaza de la geam cum tanarul e luat pe capota de masina si apoi cum e lovit cu pumnii.

Un taximetrist a intervenit si l-a scapat din mainile soferului dezlantuit care a si disparut apoi. La spital, medicii au constatat ca pacientul avea o lovitura puternica la cap si fractura la coloana.

Oamenii legii incearca sa afle acum ce s-a intamplat intre cei doi barbati, ajutati de expertiza masinii soferului si de eventuali alti martori ai incidentului.

Pana atunci, conducatorul auto, care are 25 de ani si s-a prezentat totusi la politie intr-un tarziu, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului. Daca victima va depune plangere si pentru agresiune, barbatul risca sa ajunga dupa gratii.


VIDEO PROTVPLUS.RO