Jaf armat in 39 de secunde la Constanta!

Ultima actualizare: 19-10-2012 12:12

UPDATE: Dimineata de groaza la o sucursala a Bancii Carpatica, din centrul Constantei, in care au navalit doi barbati inarmati, cu fetele acoperite. In 39 de secunde ieseau cu prada - aproape 80.000 de lei.

Mai mult, hotii au bagat spaima in cei care se aflau in banca: un client si opt angajati. Paznicului i-au pus pistolul in piept si l-au tarat pana in fata unei casiere careia i-au poruncit sa le dea toti banii. Degeaba a sarit o alta functionara pe geam si a fugit dupa ajutoare. Hotii au fost mai rapizi decat politistii si agentii de paza.

Acestia n-au mai gasit decat un client care abia mai respira de teama si angajatii inspaimantati, care si-au anuntat rudele ca au trecut pe langa moarte.

Anchetatorii au vazut deja imaginile de pe camerele de supraveghere. Politistii cred ca cei doi sunt profesionisti. S-au miscat mult prea repede si se pare ca detineau informatii despre locul unde se aflau banii in sediul bancii.

Nu este primul jaf armat de acest fel! In urma cu patru luni, o casa de schimb valutar din Brasov a fost scena unui sangeros atac. Vezi aici filmul jafului!

Iar in Cluj au avut loc jafuri la un sediu al Bancii Transilvania si la o casa de schimb valutar.


Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO