Inselaciuni de criza: 300.000 de euro profit/luna din cecuri false


Ultimul update: Luni 02 Aprilie 2012 00:38
Data publicarii: Marti 27 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Spilcuit si sigur pe el, un domn istet din Bucuresti a reusit imposibilul. Sa faca 300.000 de euro profit pe luna, in vremuri in care nimic nu merge, nimic nu se urneste.

Desigur ca banii n-au fost incasati cinstit, pentru ca ar fi fost imposibil. Asa ca omul nostru a lucrat cu cecuri false, si a inselat peste 30 de administratori de firme, pana sa fie prins.

"AISC Investments Constructions ". Asa se numea firma al carei director general a avut inspiratia ca doar in ultima luna sa isi asigure un profit impresionant . 1. 200.000 mii de lei. Cu pagina pe internet, sediu in buricul Bucurestiului si un depozit urias, barbatul a reusit sa convinga pe oricine ca este un partener de afaceri cat se poate de serios.

Directorul si-a facut rost de un buletin fals si a inceput sa faca diverse cumparaturi. In multe cazuri a dat chiar si avans ...urmand ca la o data stabilita sa plateasca fie cu un cec, fie cu un ordin de plata.

Motostivuitoare, butoaie cu carbit, obiecte pentru instalatiile sanitare, toate acestea reprezinta o mica parte din marfa cumparata de suspecti si inca neplatita.

Marfa era vanduta ulterior cu un pret promotional astfel incat infractorii sa scape repede de ea. Politistii din sectorul 1 l-au prins pe creierul afacerii care a fost inchis pentru inselaciune. Partenerii lui sunt si ei cautati.

 

Tags: inselaciune,

Si-a inscenat propria moarte pentru a scapa de judecata
Or Meir:
Inselaciune legala si pe fata la o casa de schimb valutar din Pitesti
VIDEO PROTVPLUS.RO