Inselaciune de proportii la Electrica Serv S.A.

Ultima actualizare: 22-10-2012 12:57

Acuzatii grave planeaza asupra unor administratori ai societatii "Filiala de Intretinere si Servicii Energetice Electrica Serv SA". Politistii i-au luat la bani marunti, dupa ce au descoperit ca ar fi cumparat marfa contrafacuta si la supra-pret.


In plus, cei implicati in acest caz sunt banuiti ca au trecut pe numele angajatilor lucruri imposibil de folosit sau chiar de dus acasa. De pilda, casti de protectie sau utilaje care pot ridica 80 de tone.

Echipamentele nu erau necesare, plus ca le-au luat la un pret de pana la 20 de ori mai mare. Stocurile sunt foarte mari.
Titi Paraschiv, dir. gen. SC ELECTRICA SERV S.A
Licitatiile se organizau in functie de necesarul de echipamente pe care il aveau agentiile din Braila, Vrancea si Dambovita. De fiecare data participau aceleasi patru firme private care castigau prin rotatie, spun anchetatorii.

Potrivit Mediafax, conducerea a trei agentii ale societatii Filiala de Intretinere si Servicii Energetice Electrica Serv SA este  cercetata. Administratorii sunt acuzati ca au cumparat produse in valoare de un milion si jumatate de lei. 

Pe scurt, marfa multa. Nu se stie insa si cat de folositoare mai ales ca  era si contrafacuta anunta politistii. Directorul companiei Electrica Serv spune ca licitatiile au fost organizate impotriva regulilor companiei si ca angajatii sai au adus un prejudiciu urias.

In paralel cu ancheta interna a companiei, cercetarile politistilor continua si ele. Asa ca directorii, acuzati de abuz in serviciu, inselaciune si punerea in circulatie de produse falsificate, risca sa ramana fara loc de munca si sa ajunga dupa gratii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO