Inchiriau acelasi apartament in aceeasi perioada unor persoane diferite

Ultima actualizare: 06-10-2012 06:17

De cate ori se poate inchiria acelasi apartament in exact aceeasi perioada unor persoane diferite? De cel putin cinci ori, ne-ar raspunde doi studenti la Teologie care au uitat de pacat pentru cateva sute de euro.

Au inchiriat niste case, pe care apoi le-au dat altora numai pe hartie. Dupa ce primeau avansul, dispareau. Ca sa fie mai convingator, unul dintre suspecti se recomanda: "politist la Brigada Antidrog".

Robert, student in anul 1, a venit anul acesta in Bucuresti. Impreuna cu cativa prieteni a incercat sa gaseasca un apartament mai ieftin. L-a gasit in zona Tineretului, cu 100 de euro sub pretul pietei. N-a stat pe ganduri si s-a intalnit cu asa zisul proprietar.

"Era foarte grabit, a zis ca daca nu-i dam banii pana la ora 17:00 il da la altii. Am mers, am facut rost de bani pana la urma si i-am dat numai 7.200.000, prima transa. Cand i-am dat acesti bani am semnat un contract", spune Robert.

Unul plin de date false, caci indivizii se foloseau de copii dupa buletinele altor persoane. Nici apartamentele pe care le ofereau spre inchiriere nu erau ale lor. Le contractau pentru cateva zile de la adevaratii proprietari, cat sa se foloseasca de ele.

Dupa ce isi umpleau buzunarele cu sute de euro, le spuneau noilor chiriasi ca urmeaza sa se auda in scurt timp.

"Cand l-am sunat avea telefonul inchis. Am mers la apartament, am zis ca-l gasim acolo si cand am mers la apartament ne-am intalnit cu ceilalti proprietari, mai erau trei pe langa noi, si Politia", isi aminteste Robert.

Politistii de la Sectia 14 le-au dat repede de urma indivizilor, amandoi din Constanta. Au gasit in casa unuia peste 20 de cartele cu numere de telefon si o legitimatie de politie falsa.

Indivizii sunt acum cercetati pentru inselaciune. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO