Impact dezastruos! Sapte raniti dupa un accident pe DN13

Dată publicare: 09-01-2011 00:00
Dată actualizare: 17-10-2012 14:55


Sapte persoane, intre care un copil, au fost ranite, duminica dupa-amiaza, in urma unui accident rutier petrecut pe DN13, intre localitatile brasovene Feldioara si Rotbav.Soferul fugea de politisti.

 

Intre Brasov si Sibiu, cel de la volan a facut o depasire riscanta, n-a mai putut intra pe banda lui si a lovit o masina in care se afla o familie: mama, tata si o fetita de sase ani. Mai multe ambulante au dus ranitii la spital, unde politistii continua investigatiile.

Soferul vinovat facea slalom printre masini, spun martorii. Incerca sa scape de un echipaj de politie care il urmarea, tocmai pentru ca il vazuse cum facea depasiri pe linia continua. Cel de la volan mergea cu viteza tot mai mare si, la un moment dat, cand agentii se apropiau, a incercat sa mareasca distanta, dar a intrat pe contrasens, intr-o masina in care se afla o familie nevinovata.

Soferul urmarit de politie si cele trei persoane din masina lui au fost raniti, ca si familia din cealalt autoturism. Norocul lor a fost ca n-au trebuit sa astepte mult dupa ajutoare.

Fetita de sase ani si parintii sunt internati cu fracturi si lovituri serioase la cap. La fel si soferul care gonea cu politia pe urme. Are o lista lunga de acuzatii: vatamare corporala si infractiuni rutiere, pentru care poate face 10 ani de inchisoare.


VIDEO PROTVPLUS.RO