IMAGINI SOCANTE! Pieton spulberat pe "zebra", de un sofer neatent!

Ultima actualizare: 08-10-2012 00:14
IMAGINI SOCANTE! Pieton spulberat pe "zebra", de u...
IMAGINI SOCANTE! Pieton spulberat pe "zebra", de u...

Cei cativa pasi pe care-i avea de facut pana la serviciu au fost catre ultimul drum, pentru o femeie din Bacau. Un sofer neatent a lovit-o pe zebra, desi victima avea prioritate.


Scenele surprinse de o camera de supraveghere, instalata in zona, arata ca cel de la volan nu a incetinit, inainte sa se apropie de trecerea de pietoni. Ranita are sanse minime, anunta medicii.

Femeia in varsta de 39 de ani avea de traversat doar o strada ca sa ajunga la serviciu. Din imagini se vede ca pune piciorul pe zebra cand masinile sunt la mare distanta. Pare convinsa ca soferii vor opri. Si totusi unul a lovit-o in plin.

Pacienta are rani grave la cap. Toti ai ei asteapta pe holurile spitalului vestea unui miracol. Fiica de 17 ani nici n-a avut puterea sa intre la Terapie Intensiva, ca sa isi vada mama.

Colegele de serviciu stiau ca femeia muncea din greu si isi crestea cu greu copilul. Sotul ei abia s-a intors din strainatate, insa avea de gand sa se odihneasca putin si sa plece iar la anul.

Soferul care a provocat accidentul va fi cercetat pentru ucidere din culpa, daca femeia nu va supravietui. De la inceputul anului, peste 500 de pietoni au murit din cauza unora ca el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!