Ignorarea unor reguli de circulatie a provocat doua accidente grave

Ultima actualizare: 29-09-2012 12:26

In apropiere de Satu Mare, o soferita excesiv de grabita a incercat sa depaseasca in curba si a intrat in plin in masina ce venea din sens opus.

Pe drumul care leaga Satu Mare de Baia Mare, o soferita de 32 de ani a incercat o depasire in curba. A intrat pe contrasens si a izbit frontal o masina. O pasagera a fost proiectata in santul de pe marginea drumului.

O femeie de 62 de ani, aflata in masina lovita, nu a rezistat pana cand echipajul medicilor de pe ambulanta a sosit la fata locului. Soferul, un barbat de 37 de ani, si soferita care a provocat accidentul au fost grav raniti.

Circulatia pe DN 19 a fost oprita aproape doua ore si jumatate, iar cozile de masini au depasit zece kilometri.

La Cluj, soferul unei masini in care se mai aflau patru tineri a vrut sa depaseasca o coloana, dar s-a izbit de un TIR.

Accidentul a avut loc pe drumul european care leaga Clujul de Oradea. Masina in care se aflau cinci tineri venea de la Cluj, cand soferul a vrut sa depaseasca o coloana. Nu a mai apucat sa revina pe banda lui si a lovit in plin un TIR care circula regulamentar.

Cei cinci au ajuns la spitalul din Cluj, trei dintrei ei in stare grava. Circulatia a fost blocata pe drumul european mai bine de doua ore, pana cand TIR-ul avariat a fost tras de pe carosabil.

Bilant total: un mort si sapte raniti in stare grava.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO