Hoti filmati in actiune! Intra in banci si fura oamenilor banii din mana

Ultima actualizare: 20-09-2012 14:41

Din ce in ce mai agresivi, talharii nu se mai limiteaza sa fure genti uitate in autoturisme sau sa monteze dispozitive pe ATM-uri. Mai nou, intra direct in banci si le smulg oamenilor banii din mana.

Sau ii lasa fara ei imediat ce clientii ii scot din bancomate.

Politistii au retinut patru suspecti care au fost filmati de camerele de supraveghere, in timp ce comiteau infractiunile.

Una dintre acestea s-a petrecut chiar in buricul Capitalei, la un bancomat amplasat in Piata Romana. Desi langa ATM se afla un individ suspect, femeia nici nu se uita la el si si-a vazut in continuare de treaba. Exact in momentul in care se pregatea sa ia banii, un altul a venit din spate, i-a smuls bancnotele si dus a fost.

Aceeasi gasca a actionat si intr-o banca de pe Bulevardul Magheru. Acolo o femeie se pregatea sa isi plateasca rata. Statea la rand si avea in mana 500 de lei. Suspectul a intrat in unitatea bancara, i-a inhatat banii si a fugit.

Gruparea, formata din trei barbati si o femeie, ar fi actionat in acelasi mod si in alte cazuri de talharie neprobate inca de politisti. Doar trei dintre suspecti au fost si arestati.

Pentru ca astfel de incidente sa nu se mai repete, atentia trebuie sporita atunci cand scoateti bani. Uitati-va in stanga si in dreapta si daca observati persoane suspecte, amanati momentul tranzactiei. Dupa ce ati scos banii, bagati-i repede in portmoneu sau in buzunar.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO