Honorius Prigoana luat de radar. Silviu: A facut scoala cu Stevie Wonder

Ultima actualizare: 28-10-2012 10:15

UPDATE: "Ori a facut scoala de soferi cu Stevie Wonder, ori are el o problema la ochi si nu vede indicatoarele rutiere. Politisti, anulati-i permisul!"

Asta a declarat tatal Silviu Prigoana cand a aflat ca fiul Honorius a traversat localitatea Romanesti, Prahova, cu peste 100 de kilometri pe ora, in loc de 70, cat ar fi trebuit.

"Ce anulare de permis? Sa ma aresteze preventiv 30 de zile", i-a raspuns ironic soferul parintelui sau. N-a fost nici ca unul, nici ca altul. Desi nu este pentru prima oara cand Honorius este amendat pentru o astfel de fapta, Prigoana junior s-a ales doar cu o amenda si puncte de penalizare, spre dezamagirea tatalui sau, care si-ar fi dorit ca acesta sa ramana fara carnet: "Eu imi doream ca sa-i anuleze permisul de conducere, sa faca din nou scoala de soferi, ca baiatul asta nu intelege ca exista niste legi care trebuie respectate."

Honorius a mai fost amendat si in 2008 pentru depasire vitezei, dupa ce a fost surprins pe strada Barbu Vacarescu, in timp ce conducea cu 89 de kilometri la ora.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO