Grav accident. S-au rasturnat cu masina pe autostrada Bucuresti-Pitesti

Ultima actualizare: 11-10-2012 17:47

Doi soti din Capitala, care se intorceau de la Craiova impreuna cu baiatul lor de 5 ani, s-au rasturnat luni seara pe autostrada Bucuresti - Pitesti.

Femeia aflata la volan, in varsta de 36 de ani, si-a amintit ca masina s-a izbit de un indicator de pe marginea drumului, apoi s-a rasturnat de mai multe ori.

Ii multumeste cerului ca baiatul a scapat cu viata si se roaga pentru sanatatea sotului. Barbatul a fost dus direct in sala de operatii a Spitalului universitar din Bucuresti.

Sotul soferite, in varsta de 43 de ani, a fost dus la Spitalul universitar din Capitala si este in stare critica. A pierdut mult sange, iar medicii l-au dus direct in sala de operatie.

Femeia povesteste ca se intorceau de la Craiova si nu-si seama din ce motiv a pierdut controlul masinii, cand a ajuns la kilometrul 72. Martorii accidentului spun ca au vazut cum autoturismul in care se aflau cei trei mergea in zig zag, dupa care a lovit indicatorul metalic si s-a rasturnat. Politistii i-au deschis un dosar penal de vatamare din culpa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO