Grav accident la Craiova! Sapte oameni au ajuns la spital

×
Codul embed a fost copiat

Sapte oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce doua masini s-au lovit, in plina viteza. Cinci dintre ei erau inghesuiti intr-un autoturism al carui sofer n-a acordat prioritate unei masini ce se apropia cu viteza.


Masina in care se aflau cinci dintre victimele accidentului a fost lovita de un taxi caruia ar fi trebuit sa ii acorde prioritate.

In urma impactului, autoturismul s-a rostogolit de doua ori si toti cei cinci pasageri au avut nevoie de ingrijirile medicilor. Tot la spital au ajuns si taximetristul din cealalalta masina, impreuna cu clienta lui.

Soferul vinovat va ramane fara permis si risca sa se aleaga cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Manevra de cascador pe doua roti! Un scuterist si-a pierdut viata
Manevra de cascador pe doua roti! Un scuterist si-a pierdut viata

Marti noapte, un scuterist a murit pe soseaua Colentina, din cauza unei manevre riscante. S-a ambitionat sa treaca, in mare viteza, printre masinile aflate la semafor; s-a izbit de cateva dintre ele si a ajuns pe asfalt, de unde nu s-a mai ridicat.

Prapad pe o strada din Londra! Camion scapat de sub control!
Prapad pe o strada din Londra! Camion scapat de sub control!

Un camion de asistenta a scapat de sub control in timp ce urmarea un pluton de ciclisti.

Clipe de groaza la Iasi: o macara a rupt o conducta de gaz!
Clipe de groaza la Iasi: o macara a rupt o conducta de gaz!

O macara scapata de sub control a fost cat pe ce sa provoace o nenorocire la Iasi. Utilajul greu de 20 de tone a derapat in timp ce mergea cu spatele, a rupt o conducta de gaz si s-a oprit in zidul unui camin de copii.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.