Grav accident langa spitalul Sf. Ioan din Bucuresti. Un mort, 10 raniti

09-08-2010 00:00

UPDATE: Un mort, 10 raniti si sapte autoturisme avariate. Iata bilantul accidentului inspaimantator petrecut luni langa Spitalului Sfantul Ioan din Bucuresti.

Un camion de mare tonaj a strivit un Matiz, care a intrat in intersectie, spun politistii, pe culoarea verde a semaforului.

Cand soferul Matiz-ului a intrat pe bulevardul Vitan-Barzesti pe culoarea verde a semaforului, dupa spusele politisitilor, de pe drumul principal venea o masina de mare tonaj care nu a oprit. Soferul acesteia sustine ca nu mai stie ce s-a intamplat.

Soferul Matiz-ului a murit pe loc. Impactul dintre cele doua vehicule a fost atat de violent, incat amandoua au lovit alte patru masini aflate la semaforul care arata culoarea rosie.

Sapte persoane au fost ranite. Una dintre ele a fost transportata la Spitalul Bagdasar-Arseni, cu traumatism cranio-cerebral, iar alte doua la Spitalul Sfantul Ioan.

Cert e deocamdata, spun politsitii, ca soferul cisternei a trecut pe rosu si a lovit Matizul care intase in intersectie regulamentar.


 


VIDEO PROTVPLUS.RO