Graba costa! Zeci de soferi amendati pe A1 din cauza vitezei

11-01-2010 00:00


Doua radare asezate "in cascada" pe autostrada A1, aproape de intrarea in Pitesti, au facut duminca valuri de amenzi printre soferi. 45 dintre cei care le-au trecut prin fata au aflat cat costa graba sau placerea vitezei.

In trei cazuri, aparatul a aratat cifre ametitoare: peste 180 de kilometri pe ora. Pentru fruntasii acestui clasament, amenda a venit odata cu suspendarea permisului, pe 90 de zile.

Soferii parca s-au intrecut duminica in recorduri la viteza, pe Autostrada Bucuresti - Pitesti. Iar ghinionul i-a pandit... cam la fiecare curba. Primul radar a fost asezat la kilometrul 102, un altul la 106, iar patru kilometri mai incolo, erau la datorie sapte politisti.

Niciunul dintre cei 45 de soferi prinsi duminica cu slabiciune pentru acceleratie nu se vor lauda prietenilor cu ispravile lor: amenda le-a taiat orice chef, iar trei dintre ei au renuntat nu doar la buna dispozitie, ci, pentru trei luni, si la permisele de conducere.

Cum regulile de circulatie vorbesc si despre curatenie, amenda au avut de platit si cei care aveau numerele atat de murdare incat nu mai puteau fi citite.

Tags: infractiuni,

VIDEO PROTVPLUS.RO