Gigi Becali poate parasi tara! Merge la Bruxelles!


Ultimul update: Sambata 15 Septembrie 2012 17:58
Data publicarii: Vineri 26 Iunie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Gigi Becali este liber sa mearga la Strasbourg sa-si ia in primire postul de europarlamentar. Magistratii Tribunalului Bucuresti i-au ridicat interdictia de a parasi Bucurestiul si judetul Ilfov, impusa atunci cand a fost eliberat din arest.

A perseverat si a castigat. Dupa mai multe refuzuri primite din partea judecatorilor, George Becali a primit in sfarsit vestea cea mare - nu mai are interdictia de a parasi Bucurestiul si Ilfovul, gratie judecatorilor de la Tribunal, in fata carora europarlamentarul a fost destul de destins si pus pe glume: lasati-ma sa merg la serviciu, le-a cerut Becali judecatorilor nerabdator sa isi ia in primire fotoliul de europarlamentar.

Decizia judecatorilor vine in ciuda opozitiei procurorului de sedinta, care a sustinut raspicat ca George Becali o fi el deputat in PE, dar nu trebuie sa primeasca privilegii si nici sa fie deasupra legii. Becali a parasit optimist tribunalul inainte ca judecatorii sa isi faca publica decizia.

George Becali are totusi obligatia de a anunta politia cu 24 de ore inainte, ori de cate ori va pleca la Strasbourg sau Bruxelles. In plus, trebuie sa spuna cat va sta departe de tara.

Dupa decizia de vineri, procesul de la Judecatoria Sectorului 1 care are aceeasi miza - libertate de miscare a lui Becali - si care ar fi trebuit sa inceapa luni se va suspenda.

 

 

Tags: gigi becali,

Pac-pac! 51 fara numar pentru Gigi Becali! Ha-ha-hai la multi ani!
Gigi Becali la 51 de ani: Am inima ca la 25! Ar vrea valiza si Strasbourgul
Gigi Becali: Daca vreau, pot sa ma duc la Bruxelles. Am imunitate!
VIDEO PROTVPLUS.RO