Un nou dosar pe numele lui Gigi Becali ! Vezi aici despre ce este vorba!

Ultima actualizare: 01-10-2012 00:43

Procurorii din Brasov, de aceasta data, investigheaza o presupusa cearta intre miliardarul din Pipera si fostul presedinte de la FC National, Constantin Iacov.

Conform acestuia din urma, Finantatorul Stelei l-ar fi amenintat cu bataia, in luna martie.

La vizita deja obisnuita la politia judeteana Ilfov, Becali a avut parte de o surpriza neplacuta. In cele 30 de minute petrecute in compania anchetatorilor, a fost informat ca doi politisti de la Brasov vor sa stea de vorba cu el.

Acestia i-au cerut detalii in legatura cu cearta pe care ar fi avut-o cu reclamantul, Constantin Iacov. S-a intamplat la meciul dintre FC Brasov si Steaua. Cei doi au variante diferite.

Audierea a avut loc in Ilfov, si nu in Brasov, pentru ca Gigi Becali are interdictie de a parasi Bucurestiul si judetul Ilfov, asta pentru a respecta conditiile impuse de eliberarea sub control judiciar.

Deocamdata, impotriva lui Becali nu a fost declansata urmarirea penala, insa se fac cercetari premergatoare. Este vorba de infractiunea de amenintare, pedepsita, conform legii, cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda penala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO