Gigi Becali a pledat personal la Instanta Suprema, in cazul “Valiza”

Ultima actualizare: 25-01-2012 04:50

Desi plateste o armata de avocati celebri, George Becali a pledat, personal, la Instanta Suprema, crezand ca poate, astfel, o sa ii fie inapoiata valiza cu 1,7 milioane de euro, confiscata de procurorii DNA.

Patronul Stelei este judecat in dosarul "Valiza", dupa scandalul din 2008 de la Cluj-Napoca. El a fost avertizat de la bun inceput sa fie atent ce spune, pentru ca afirmatiile facute in fata magistratilor se pot intoarce impotriva lui.

De cand a devenit parlamentar, George Becali nu mai trebuie sa faca drumuri la Cluj pentru procesul “Valiza”. Dosarul sau se judeca de acum la Inalta Curte de Casatie si Justitie, acolo unde procesul ar putea incepe cu o rasturnare spectaculoasa de situatie. Patronul Stelei le-a cerut judecatorilor Instantei Supreme sa ii ridice sechestrul asigurator instituit de acuzatorii de la DNA si sa ii restitutie valiza cu bani. Cu dobanda cu tot. George Becali sustine ca gestul sau de a promite premii jucatorilor de la Cluj nu este un act de coruptie, mai ales ca el ar fi cel care a luptat pentru combaterea trucajelor din fotbal.

Magistratii de la Inalta Curte se vor gandi in urmatoarele trei saptamani atat la argumentele avocatilor si procurorilor DNA care se impotrivesc unei eventuale restituiri a sumei de 1,7 milioane de euro, cat si la argumentele lui George Becali care nu s-a sfiit sa il acuze pe procurorul de sedinta ca minte.

La cine vor ajunge in final banii vom afla in 3 februarie.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO