Fiul lui Ciomu, bataus de cartier. Medicul ar putea sa plateasca pentru el

Ultima actualizare: 04-10-2012 13:06

Necazurile se tin scai de chirurgul Naum Ciomu. Abia a scapat de procesul in urma caruia a fost condamnat la plata a 500.000 de euro catre un pacient pe care l-a mutilat in timpul unei operatii, ca fiul cel mic ii face probleme.

 

O prima instanta l-a si gasit vinovat pentru ca ar fi batut mai multe persoane, impreuna cu cativa baieti de cartier. Doctorul Naum Ciomu ar putea fi obligat sa plateasca si pentru bataile in care a fost implicat fiul sau, Naum Filip, pe vremea cand era minor.

Primul incident a avut loc acum 5 ani in noaptea de Revelion. Impreuna cu prietenii lui a bagat in spital 2 adolescenti. Au fost condamnati la 45 de zile de inchisoare cu suspendare.

Cel de-al doilea episod sangeros s-a consumat in curtea unui local. Naum Filip Ciomu si amicii sai si-au ademenit victima  in curte si sub pretextul unei discutii legate de un telefon au tabarat cu pumni, picioarele si tot ce le-a cazut in mana.

Psihologii au ajuns la concluzia ca Naum Filip Ciomu "detine un sistem de valori, dar in contextul teribilismului au fost canalizate intr-o directie negativa. La acestea se adauga si protectia crescuta a parintilor care a favorizat aparitia sentimentului ca orice ar face, se poate solutiona." (SURSA: Rechizitoriul Parchetului)

Convins ca a fost nedreptatit, doctorul Ciomu a facut plangere la CEDO. Procesul fiului sau continua.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO