Fata care si-a ucis mama cu toporisca: Ma critica si ma batea mereu

Ultima actualizare: 17-09-2012 05:24

"Mi-am ucis mama pentru ca ma critica si ma batea mereu, cand nu luam note de 10. Nu ma puteam ridica niciodata la nivelul asteptarilor ei".

Era trecut de ora 20 a inceput sa ma certe, mi-a dat cateva palme, m-a tras de par si s-a dus dupa facalet. Pana sa ajunga mama in bucatarie, eu am deschis debaraua si am luat toporisca. Mama nu a mai apucat nici facaletul, nici sa se intoarca spre mine si am lovit-o de mai multe ori.
Marturia fetei

Aceasta este marturia bulversanta a copilei de 15 ani din Bucuresti, care le-a spus politistilor ca si-a omorat mama adoptiva, cu o toporisca, acum doua seri.

A adaugat si ca regreta amarnic totul. In vreme ce specialistii incearca sa afle daca fata a avut discernamant in acele momente teribile, legistii au anuntat ca femeia de 50 de ani a primit cel putin opt lovituri in cap. Loviturile arata ura enorma pe care copila o simtea in acele clipe, spun specialistii.

Dupa ce a comis crima, adolescenta a disparut de acasa. A umblat ore in sir pe strazi fara directie. Cand au luat-o politistii, a marturisit imediat ce facuse.

Au dus-o la spitalul Obregia pentru a afla daca avea sau nu discrenamant cand a actionat. Povestea ei ii determina pe psihologi sa creada ca nu este vorba de un teribilism al unui copil.

In cazul in care se va dovedi ca fata avea discernamant, risca pana la 12 ani de inchisoare pentru omor calificat.
 

Statisticile spun ca in Romania peste 1.600 de copii sunt batuti de parinti sau rude. Niciunul dintre cei care ridica mana la fiu sau fiica nu pare sa nu se gandeasca la traumele pe care le vor suferi. Ignora ca poate intr-o zi cel pe care-l loveste s-ar putea transforma intr-un agresor ori criminal.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO