Fata care a nascut siamezi in urma unui incest e din nou insarcinata!


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 03:50
Data publicarii: Marti 16 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri actuale

Tanara in varsta de 16 ani, din Brasov, care in urma cu 4 luni, a nascut siamezi, dupa o relatie incestuoasa, cu varul ei, este din nou insarcinata. N-a vrut sa spuna, cine este tatal, iar medicii cred ca sarcina, are din nou probleme.


Medicii spun ca numai o minune a facut ca siamezii sa supravietuiasca pana acum. Au ajuns la patru luni si doua saptamani si lupta pentru fiecare zi. Singura lor sansa la viata este operatia de separare, insa pana acolo trebuie sa treaca prin investigatii complexe si costisitoare.

Medicii romani se pregatesc asadar pentru o interventie fara precedent, care nu le-a reusit nici macar americanilor, cand au incercat, acum un an, o operatie similara. Asa ca vor sa aduca la Bucuresti un specialist din India

Operatia siamezilor ar fi a doua de acest gen in tara noastra. Prima a avut loc acum 30 de ani, iar pacientii au fost pierduti. Medicii sunt realisti: si de aceasta data sansele de supravietuire sunt sub 20%.

Acum a aparut o noua veste soc: mama copiilor, in varsta de 16 ani, este iarasi gravida. "Treaba ei!" este replica parca ireala a mamei copilei.

Desi tanara a refuzat sa le spuna medicilor cine este tatal copilului, in sat umbla vorba ca ar fi tot varul cu care a adus pe lume siamezii.

VIDEO PROTVPLUS.RO