Duminica stelistilor: handbal si fotbal. Si un pic de Gigi Becali!

Dată publicare: 24-04-2010 00:00
Dată actualizare: 02-05-2012 04:10


Suporteri Steaua

Duminica incinsa pentru suporterii stelisti, cu doua meciuri extrem de tari. Primul este semifinala Cupei Cupelor, la handbal, urmata de partida de fotbal din Ghencea cu FC Timisoara. Fanii pregatesc „eliberarea Stelei” de sub Gigi Becali.

La Sala Polivalenta, Steaua vrea sa isi asigure calificarea in finala Cupei Cupelor. Ros-albastrii se pregatesc sa bage si antrenorul in teren la partida cu Granollers. Bozo Rudici va incerca sa compenseze absenta oamenilor de pe linia de 9 metri si e dispus sa revina in teren.

Meciul este transmis in direct de Sport.ro si online pe www.sport.ro

Dupa meciul de handbal, fanii stelisti merg in Ghencea sa isi „elibereze” echipa de fotbal. La cererea lor, meciul incepe de la 20.30, ca sa aiba timp sa ajunga de la Sala Polivalenta in Ghencea. Suporterii sunt pregatiti sa scape de patronul echipei, in urma unei serii de proteste extrem de vehemente.

De cateva zile circula pe net un manifest intitulat „Steaua libera”, prin care fanii sunt chemati la partida cu FC Timisoara pentru a-si elibera echipa favorita. Ei spun ca nu vor sa intre in teren, pentru a intrerupe partida, ci ca vor protesta din tribune.

Daca Steaua o va invinge pe FC Timisoara, va pastra sanse la titlul de campioana.

Sursa: Pro TV

Tags: sport, steaua,


VIDEO PROTVPLUS.RO