Doi tineri, spulberati de tren. Graba le-a adus sfarsitul


Ultimul update: Vineri 18 Mai 2012 03:21
Data publicarii: Duminica 12 Iulie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Cei doi baieti, in varsta de 16 si 23 de ani, din judetul Sibiu, au pierit sambata noapte, dupa ce masina in care se aflau a fost zdrobita de un tren.


Victimele trebuiau sa ajunga la o nunta, in satul natal, insa, la traversarea liniei ferate, soferul nu s-a asigurat si nu a observat ca un tren de calatori se apropie in mare viteza.

Automobilul a fost lovit violent si a tarat aproape 400 de metri pe sine. Mecanicul acceleratului Budapesta - Brasov spune ca a incercat sa-i atentioneze pe tineri, intr-o tentativa disperata de a evita dezastrul.

Familiile victimelor au venit intr-un suflet la locul tragediei, trecerea cu calea ferata Vestem. Nu le-a venit sa creada cand au primit vestea cumplita. Credeau ca tinerii au ajuns la nunta si se distreaza.

Unul dintre ei, Ghita, cum ii spuneau prietenii, intrase in ansamblul studentesc Ardealul de un an si jumatate. In 2008 a cules ropote de aplauze cu o reprezentantie pe scena festivalului de dans.

Pentru recuperarea victimelor a fost nevoie de o echipa de la descarcerare. Cadavrele tinerilor au fost preluate de catre cei de la Institutul Medico Legal din Sibiu, pentru autopsie.

Trei baieti si o fata au pierit sub rotile unui TIR, pe DN7
Caruta spulberata de un tren! Trei oameni au murit
TIR oprit pe calea ferata, lovit de un accelerat
VIDEO PROTVPLUS.RO