Doi membri ai familiei Dragoste, condusi pe ultimul drum de 600 de persoane

22-10-2009 00:00


Sute de oameni din Cluj au dus joi la groapa un tata si pe fiica lui, alungati din aceasta lume de un sofer pe cat de inconstient, pe atat de beat.

In timp ce cunoscutii ii plang pe acesti oameni, pe un pat de spital respira legata la aparate singura fiinta care a scapat din accident, mama copilului. Si, ca un amanunt sinistru, acum aflam ca cei trei oameni implicati in accident au format pana la inceputul acestei saptamani familia Dragoste.

600 de oameni au fost partasi la durerea celor doua bunici istovite de atata durere. Si-au ingropat nepoata, iar una dintre ele si fiul.

Ioana, adolescenta plecata atat de iute de langa prietenii ei, juca baschet de performanta. Abia o luasera parintii de la antrenament, cand a avut loc accidentul.

Soferul masinii care a bagat in mormant un tata si pe fiica lui si a ranit-o grav pe mama Ioanei a fugit de la locul accidentului. Doua ore mai tarziu, barbatul, un om de afaceri din oras, le-a spus judecatorilor ca in urma impactului ar fi devenit amnezic. Nu si-ar aminti nici cum a avut loc accidentul, nici ce s-a intamplat apoi.

Individul a fost arestat pentru de ucidere din culpa. Era beat cand a omorit oameni nevinovati, confirma politistii.

Familie distrusa de un sofer beat, aflat la volanul unei masini de lux
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO