Doi interlopi, retinuti dupa cinci ani de la comiterea unei crime

Ultima actualizare: 22-10-2012 20:43

UPDATE: Cazul unei crime care in urma cu cinci ani a facut mare valva la Arad revine in actualitate. Procurorii spun ca acum au doi suspecti banuiti ca l-ar fi ucis pe Traian Trifa, fiul unui judecator.

Cei doi au fost condamnati deja la doi ani de inchisoare, dar pentru scandal intr-un club de noapte. De cum au reusit sa stranga destule probe impotriva lor si in cazul crimei, procurorii i-au dus din nou in fata judecatorilor.

Cei doi suspecti sunt cunoscuti in lumea interlopa din Arad. Procurorii spun ca au dovezi ca, in urma cu cinci ani, ei l-ar fi batut pe fiul judecatorului pana cand acesta si-a dat ultima suflare. Traian Trifa avea 20 de ani cand a fost gasit mort pe un teren din zona unui strand din Arad, in mai 2004. Initial s-a crezut ca a fost vorba de o sinucidere.

Apoi, anchetatorii au crezut ca tanarul a fost victima unui accident rutier. De-abia dupa un an au luat in calcul si varianta crimei. Trupul tanarului a fost deshumat, iar probele prelevate au fost trimise la Institutul Mina Minovici din Bucuresti. Cazul a fost preluat de procurorii din Capitala care spera sa obtina condamnarea celor doi suspecti si in acest dosar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO