Doi fosti ofiteri din Alba, sot si sotie, morti intr-un cumplit accident

19-01-2010 00:00

Intr-o curba periculoasa intre Aiud si Turda, femeia a pierdut controlul masinii, care a iesit pe contrasens si s-a izbit de o dubita.

Chemati pentru cercetari, politistii au inmarmurit cand au vazut ca victime le sunt fostii colegi. Subcomisarul Simona Gutu, in varsta de 40 de ani, a fost purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie intre 2000 si 2004, iar sotul ei, Valentin Gutu de 42 de ani, ofiter DNA, in cadrul Serviciului teritorial Alba. Cei doi plecasera de la Alba Iulia si vroiau sa ajunga la Cluj.

Drumul lor s-a intrerupt insa brusc la doar 5 km dupa ce au trecut de Aiud. Simona Gutu a murit pe loc, iar sotul ei s-a stins la scurt timp in elicopterul SMURD venit sa preia victimele. Soferul dubitei este si el internat in stare grava la spital.

Locul in care s-a petrecut tragedia parca este blestemat, spun politistii. Cei doi fosti ofiteri au pierit acolo unde alte zeci de oameni si-au dat ultima suflare. Dovada stau crucile insirate pe marginea soselei.

Accidentul a lasat o copila de 12 ani fara parinti.

La nici trei ore de la accident, in exact acelasi loc, s-a mai produs un incident similar. De aceasta data o persoana a fost ranita grav.


VIDEO PROTVPLUS.RO