Un italian a venit in Romania sa-si caute o sotie, dar si-a gasit moartea!

Ultima actualizare: 02-06-2012 08:15

Barbatul de 68 de ani a fost ucis in bataie, in Bucuresti, dupa ce a dat un anunt la matrimoniale si s-a laudat ca cea care se va casatori cu el "nu va mai avea grija zilei de maine".


L-a cucerit o femeie de 35 de ani, care si-a pus adevaratul iubit sa-l bata mar pe strain si sa-i ia banii. Tanara avea un mic magazin de cartier si era inglodata in datorii, iar partenerul ei nu era la prima talharie. Amandoi sunt audiati.

Urme de sange si multe amprente - asta au gasit politistii in apartamentul din Drumul Taberei in care statea italianul. Au venit acolo in cautarea unor indicii care sa-i conduca la cei care il batusera crunt. Aveau putine informatii.

Omul de afaceri italian venise la inceputul anului in Romania, sa-si gaseasca sotie. A dat anunt la mica publicitate si a asteptat. Cand o romanca i-a batut la usa, s-a gandit ca ea e aleasa. Femeia, spun anchetatorii, venise sa vada daca strainul este bogat, adica o buna prada.

A vazut ca are bani, i-a ascultat povestea, iar apoi si-a anuntat iubitul. Cei doi ar fi planuit cum sa-l omoare. Cand ea era in casa italianului, i-a deschis usa complicelui. Cei doi l-au batut crunt, au luat banii pe care i-au gasit - cateva mii de euro - si au disparut. 

Barbatul a fost gasit intr-o balta de sange pe scara blocului, de catre femeia de serviciu.

Daca vor fi gasiti vinovati, cei doi suspecti risca puscaria pentru omor deosebit de grav si talharie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO