Derapaj, zbor peste calea ferata, aterizare cu rotile-n sus! Pasagerii, vii


Ultimul update: Miercuri 04 Aprilie 2012 08:44
Data publicarii: Marti 16 Februarie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Printr-o minune au scapat cu viata un preot din Timis si fiica lui de 18 ani, dupa ce masina in care se aflau a derapat si a zburat pur si simplu peste liniile de cale ferata din apropirea drumului.

Tanara, care abia isi luase permisul in urma cu doua saptamani, se afla la volan. Acum si ea si tatal ei sunt la spital, in Timisoara.

Preotul mergea impreuna cu fiica lui inspre scoala copilei. Tanara a incercat la un moment dat sa evite o groapa din asfalt, insa, avand putina experienta, a pierdut controlul volanului. Masina a derapat si a ajuns cu rotile in sus intr-o padurice de langa liniile de cale ferata.

Masina a suferit pagube importante, in vreme ce pasagerii au ajuns cu multiple leziuni si fracturi la spital. Medicii le-au facut mai multe investigatii si spun ca atat preotul cat si fiica lui vor ramane internati o vreme.

Totul s-a intamplat din cauza gropilor, spun martorii care au vazut cascadoria de la distanta.

Bunicul fetei a sosit intr-un suflet la locul accidentului. Stia ca nepoata lui de-abia isi luase permisul de conducere si se gandea la ce e mai rau.

Pana si politistii si medicii cred ca numai o minune a facut ca pasagerii masinii sa scape cu viata dupa un asemenea accident.

Din fericire, nici preotul si nici fiica lui nu mai sunt in pericol acum. Medicii spun ca i-au stabilizat si isi vor reveni complet.

Sapte raniti, dupa ce un microbuz s-a rasturnat la iesirea din Mamaia!
S-a infipt cu masina intr-un copac. Impactul i-a fost fatal
Alt tanar mort din cauza viteze excesive! Avea carnet doar de sase luni
VIDEO PROTVPLUS.RO