Tupeu de criminal. Deli Iorga vrea eliberarea.Ii e dor sa se plimbe in parc


Ultimul update: Vineri 08 Iunie 2012 03:50
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2011 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Principalul suspect in cazul dublului asasinat de la Cernavoda, Giani Deli Iorga, joaca cartea tupeului. Dupa ce si-a marturisit cu seninatate crimele comise cu multa cruzime, individul a cerut sa fie eliberat.

 

El a facut recurs la decizia magistratilor care vor sa il tina dupa gratii pe tot parcursul procesului. Suspectul a fost si luni in sala de judecata.

Cererea lui Giani i-a uimit pana si pe judecatori. Barbatul vrea sa aiba o viata normala, pentru ca se considera un om bun. Cererea vine dupa ce barbatul a povestit cu lux de amanunte cum si-a ucis victimele.

Anchetatorii sunt sceptici in privinta sinceritatii sale: Giani mai are o minciuna la activ. Initial a spus ca l-a omorat pe Petre Garoafa pentru ca nu s-a inteles cu el din cauza ca era baut. Legistii au stabilit ca nu era deloc asa - omul nu pusese gura pe alcool.

Avocatul lui Giani este platit de tatal sau, care a fost si el prezent in sala de judecata. Aparatorul insa nu s-a prezentat, invocand motive medicale.

Giani a fost dus inapoi la Palazu Mare, unde este supus unei expertize psihiatrice amanuntite.

Pe de alta parte, la Cernavoda, politistii au reluat cautarile barbatului disparut cu o nava de ultima generatie dotata cu sonar.

Cine este Bogdan Mitu, sotul femeii inecate in Dunare?

Asasinul din Cernavoda a fost arestat

Asasinul de la Cernavoda, supus unei expertize psihatrice

Un cutit folosit in crimele de la Cernavoda, gasit la groapa de gunoi
Asasinul de la Cernavoda: Mi-am lovit victimele cate o jumatate de ora
Giani Deli-Iorga, asasinul bodyguard, prieten de 20 de ani cu sotul amantei
VIDEO PROTVPLUS.RO